equal pacE Suomi
 • equal pacE United Kingdom
 • equal pacE Suomi
 • equal pacE France
 • equal pacE Polska
 • equal pacE Vlaams-België en Nederland

Co-funded by the PROGRESS Programme of the European Union

Questions or comments?

Please don't hesitate to contact us if you have any questions, comments or messages.

Please note that we can reply only to requests in English!

Phone: +49 (0) 30 27877-133

Questions or comments?

Please don't hesitate to contact us if you have any questions, comments or messages.

Please note that we can reply only to requests in English!

 Contact form


Kuinka suorittaa analyysi equal pacE -verkkotyökalulla?

Ennen kuin käynnistät equal pacE -verkkotyökalun osoitteessa https://equal-pace.personalmarkt.de/?lng=fi, ole hyvä ja lue seuraavat ohjeet:

1. Varmista, että pääset käsiksi yrityksesi työntekijöiden henkilö- ja työasioihin liittyviin tietoihin. Tätä ei tarvitse ottaa huomioon, jos haluat suorittaa analyysin testitiedoilla (katso alhaalta).

2. Kaikki analyysit suoritetaan vuosittaisten tietojen perusteella. Koska ensimmäinen vaihe on määritellä viitejakso, jolle haluat suorittaa analyysin, ole hyvä ja varmista, että sinulla on oleelliset tiedot käytettävissäsi, esim. käynnistettyäsi equal pacE -verkkotyökalun voit asettaa päivämäärän 01.01.2010 tarkoittamaan ajanjaksoa 01.01.2010-31.12.2010, tai  01.08.2010 tarkoittamaan ajanjaksoa 01.08.2010-31.07.2011, tai minkä tahansa muun menneen ajanjakson.

3. Suosittelemme, että käytät Microsoft Exceliä tietojesi valmisteluun (alueellisten asetusten tulee olla asetettuina Euroopan alueelle). Tiedosto on tallennettava (*.csv)-tiedostona. Käytä siis “Tallenna nimellä”-vaihtoehtoa, ja muuta tiedoston tyyppi.

4. Lue joka tapauksessa help-file -tiedosto selvittääksesi, mitä tietoja tarvitset analyysia varten ja kuinka sinun tulisi toimia.

5. Katso myös yksityiskohtaiset selitykset faq-file -tiedostosta (Usein kysytyt kysymykset).

6. Löydät tiedostosta "TRY_IT_fi.csv testitiedot (jotka perustuvat fiktionaalisiin tietoihin). Se näyttää, kuinka voit järjestää tietosi. Voit myös käyttää tätä tiedostoa testataksesi latausprosessia ja tutustuaksesi menetelmään. “DO_IT_fi.csv”-tiedosto tarjoaa pohjan tietojesi valmistelulle.

7. Tekniset vaatimukset (suositukset): Ota huomioon tarpeeksi suuri lukumäärä

 • havainnointeja analyysia varte (vähintään 50 työntekijää)
 • naisia ja miehiä analyysia varten (vähintään 20 miestä ja 20 naista)

Huomaathan, että yli 10,000 havainnointia sisältävien tiedostojen analysointi voi kestää pitkään, eikä se välttämättä tuota lainkaan tuloksia!

8. Tietojen suojaus: Ladatut tiedot säilytetään ainoastaan tulosraportin (PDF-muodossa) luomiseksi. Tietojen siirty tapahtuu https-Standardin kautta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä:

PMSG PersonalMarkt Services
Frank Behrmann
Hoheluftchaussee 18
20253 Hamburg / Germany
behrmann(at)personalmarkt.de

Entä analyysin tulokset equal pacE -verkkotyökalulla?

equal pacE -verkkotyökalulla suoritetun analyysin tuloksista luodaan tulosraportti PDF-tiedostomuodossa. Alapuolelta löydät esimerkkejä fiktionaalisiin testitietoihin perustuvasta equal pacE -tulosraportista. Raportti näyttää kattavia sukupuoleen liittyviä tietoja yrityksesi palkkojen jakautumisesta ja työvoiman koostumuksesta. Erityisesti ilmi tulee mukauttamattoman ja mukautetun sukupuolten välisen palkkaeron laajuus, ja saat tärkeitä tietoja sukupuolten välisen palkkaeron päätekijöistä:

 • Testimateriaaliin perustuva tulosraportti 1 (PDF-tiedosto):
  Havainnot: 1,124; naisten osuus: 42,3 %; sukupuolten väliset palkkaerot: -21,3 % (mukautettu sukupuolten välinen palkkaero: -4,0 %).
 • Testimateriaaliin perustuva tulosraportti 2 (PDF-tiedosto):
  Havainnot: 700; naisten osuus: 38,9 %; sukupuolten väliset palkkaerot: -17,3 % (mukautettu sukupuolten välinen palkkaero: -4,2 %).
 • Testimateriaaliin perustuva tulosraportti 3 (PDF-tiedosto):
  Havainnot: 400; naisten osuus: 48,5 %; sukupuolten väliset palkkaerot: -29,1 % (mukautettu sukupuolten välinen palkkaero: -5,4 %).